top of page

Øvrig
information

Vi har mange års erfaring med rådgivning i forbindelse med projektering af ledelinjer. VI står gerne til rådighed med forslag til løsninger på hvordan man, med mindst materialeforbrug, kan etablere ledelinjer i et projekt. 

Vedligeholdelse af ledelinjer

Gennemgang af ledelinjer og opmærksomhedsfelter, der er monteret med soloelementer, anbefales én gang årligt, så eventuelle opståede skader udbedres. 

Udendørs snerydning med kost og fejemaskine anbefales hvor der er monteret soloelementer. Brug af sneplov kan medføre risiko for løsrivelse af monterede elementer.

Fliser og klinker af støbejern renholdes som omgivende belægning.

2

Montage

Vi anbefale, at soloelementer monteres af GH Forms egne montører eller af en af vore faste samarbejdspartnere i Norden. Kun på denne måde kan vi stå inde for holdbarheden af de monterede ledelinjer og opmærksomhedsfelter.

 

Det anbefales tillige at der indgås aftale om vedligeholdelse mellem bygherre og GH Form eller vor samarbejdspartner.  

3

Soloelementer med selvlysende kontrastfarve

Vi fremstiller Pictoform® 36 soloelementer med selvlysende kontrastfarve. Ønskes en ekstra accentuering af ledelinjer og opmærksomhedsfelter, kan kontrastfarven vælges med selvlysende effekt i den støbte epoxy.

Elementernes lysfølsomme partikler lader op i løbet af døgnets lyse timer selv under svage lysforhold. I mørket afgiver elementerne en fluorescerende lyseffekt, der holder sig på et synligt niveau natten igennem.

4

Dokumentation

Ved levering af ledelinjer fremsendes følgende 

  •     HMS-datablad

  •     FDV-dokumentation

  •     Sikkerhedsdatablade for hjælpestoffer der er anvendt til montage

bottom of page